Εmail:greenhousespot@gmail.com || Tel:(+30)2310-229994

Η Εταιρεία

Growshop Greenhouse Spot οργανικά λιπάσματα, είδη Κηπουρικής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συμβουλές και υπηρεσίες από ομάδα συνεργαζόμενων γεοπόνων.Η εταιρεία μας  Greenhouse Spot αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες και προμηθευτές επώνυμων εταιριών , οι οποίοι εξειδικεύονται και δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, τις καλλιέργειες και την  τομέα από το 2010  με εξειδίκευση στις αστικές καλλιέργειες, τον οργανικό κήπο και τα οργανικά Λιπάσματα καθώς την υδροπονία. Η Εταιρεία Greenhouse Spot – Grow shop,  διατηρεί το παρόν Ηλεκτρονικό Κατάστημα (Greenhousespot.com)εμπλουτίζοντας το διαρκώς  με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων  από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.

Προσφέρουμε την δυνατότητα εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και συμβουλών καλλιέργειας, από το καταρτισμένο  προσωπικό μας, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, στον πελάτη.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και την φυτική παραγωγή, στόχος και σκοπός  μας είναι να υιοθετήσουμε και να διαθέσουμε στους πελάτες μας υψίστου επιπέδου προϊόντα και τεχνολογίες στην Ελληνική αγορά.

Το Greenhouse Spot – Growshop διαθέτει πλήρη γκάμα και στοκ σε λιπάσματα και εξοπλισμό με άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων της καθώς και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας Greenhouse Spot με φυσική υπόσταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη Γκαρμπολά 1, στην περιοχή της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς, και έχοντας ψηφιακή παρουσία στο Ιντερνέτ μέσω του εν λόγω παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος (www.greenhousespot.com), διανύει και ολοκληρώνει τον 4ο χρόνο λειτουργίας του.

Επάνω